Csajos csütörtök - március 24-én

Ismét szaunaest csak csajoknak a Virágfürdőben! Valamennyi szauna nyitva lesz, az élményt fokozhatjuk egy vagy több szeánsszal is. Zavartalan méregtelenítés akár fürdőruha nélkül is, lezárásként vezetett meditációval a termálfürdőben március 24-én, csütörtökön este 8-tól 11 óráig.

A textilmentes szaunázás valójában visszatérés a hagyományos módszerhez, hiszen eredetileg is meztelenül használták a szaunát – a fürdőruha, főleg, ha műszálas, megakadályozza, hogy távozzanak a méreganyagok a szervezetből, ráadásul például a beleivódott klór kipárolog a levegőbe. Természetesen nem szükséges fedetlen testtel részt venni a programokon: mindenki hozhat magával fürdőlepedőt vagy szaunaruhát, a lényeg, hogy ne műszálas legyen.

Aki mindenképpen szeretne bekerülni a szeánszokra, annak jó hír, hogy felváltva két szaunamester is tartja majd azokat. Ezekre telefonon lehet jelentkezni (82/511-093): lehetőség van akár egy, akár több programot is választani. Valamennyi szauna a vendégek rendelkezésére áll majd, a másik finnszauna, az aroma- és az infraszauna, valamint a gőzkabin is. Tehát annak is érdemes eljönnie, aki nem kíván részt venni a szeánszokon. Ők természetesen fürdőruhában is lehetnek. A szeánszok 20.15-kor kezdődnek (a második csoportnak 20.35-kor), először sós-joghurtos tisztítás, majd mézes-olivás táplálás, végül jeges-citromos frissítés lesz. Este 8 és 9 óra között használhatjuk a fedett uszodát is, 22.00 órától pedig a termálmedencéket. A belépők 1600 forintba kerülnek, egy szeánsz pedig 300 forintba.

A szeánszok után (22.15-től 22.45-ig) a termálmedencék gyógyvizében meditáció lesz a nőiességről Garbóczi Tünde vezetésével. A természetgyógyász az önbizalomról, a bennünk rejlő erő és az önmagunkba vetett hit életre keltéséről tart meditációt.

 

Tehát március 24-én este Csajos csütörtök! Mamma mia!

 

Szaunaszeánszok a Csajos csütörtökön

1-1 választott programra is lehet jegyet váltani,
és lehet a 3 alkalmas programcsomagot is választani.

Első csoport  Második csoport
20.15sós-joghurtos tisztítás20.35
20.55mézes-olivás táplálás21.15
21.35jeges-ciromos frissítés21.55

+ igény esetén még egy frissítő vagy tápláló program

 

csajos_csutortok_3.jpg

« Vissza a hírekhez

Ugrás a fejlécre
Ugrás a navigációra